Paigaldasime Valga valla veokile Fassi tõstuki

Pro Lift OÜ paigaldas Valga Valla uuele veokile Fassi Micro tõstuki. Uus sõiduk toetab valla igapäevaseid abitöid ja hooldustegevusi.

Praktiline Fassi tõstuk ja kompaktne alussõiduk tagavad veoki mitmekülgse kasutuse.

Fassi Micro tõstuk on kompaktne ja mitmekülgne toode, mis on ideaalne lahendus väiksematele töödele, kus täpsus ja manööverdusvõime on kriitilise tähtsusega. Fassi on rahvusvaheliselt tuntud tootja, mille tõstukid paistavad silma töökindluse ja innovatiivsete tehnoloogiate poolest. Fassi Micro tõstuk on suurepärane valik vallale, võimaldades lihtsat ja tõhusat materjalide tõstmist ja transportimist.

Valga vald on Lõuna-Eestis asuv omavalitsus, mis hoolitseb piirkonna heakorra ja avalike teenuste eest. Uus tõstukiga varustatud abiauto lihtsustab oluliselt valla igapäevaseid tööülesandeid, näiteks hooldustöid ja materjalide transporti, tagades kiire ja tõhusa tegutsemise vallaelanike heaks.

Alussõiduki Peugeot Boxer tarnis Salome Auto. Tegemist on usaldusväärse ja mitmekülgse väikeveokiga, mis sobib valla mitmekülgsete ülesannete täitmiseks.

Pealisehitus lisati meie Pro Lift OÜ töökojas, kus oleme spetsialiseerunud rasketehnika ja erisõidukite pealisehituste projekteerimisele, paigaldamisele, hooldusele ja remondile. Kaasaegne töökeskkond ja koolitatud meeskond tagab kvaliteetsed ja töökindlad lahendused.

Hea koostöö Pro Lift OÜ, Valga valla ja Salome Auto vahel tagab, et uue abisõiduki varustus vastab täielikult kohaliku omavalitsuse vajadustele, pakkudes töökindlat ja tõhusat lahendust igapäevasteks väljakutseteks.

Kui vajate tõstelahendusi või tuge pealisehituse paigaldamisel, palume võtta ühendust info@prolift.ee või meie meeskonnaga.

Jaga seda postitust

Veel uudiseid

Leidsid võimaluse meiega koostööks?

Kui saame sinu elu paremaks teha oma seadmetega, siis võta meiega ühendust!