Talveks valmis: ennetav hooldus ja hooajaline lisavarustus Pro liftist

Jahedamad temperatuurid, pingelisemad tööpäevad ja mitmekesised ülesanded suurendavad koormust ka teie sõidukitele.

Regulaarne hooldus ja õigeaegne remont aitavad tagada maksimaalse tööaja ja töökindluse. Broneerige aeg andres@prolift.ee

Maksimaalne tööaeg on igasuguse masina või seadme puhul oluline, eriti talvel, kui töötingimused muutuvad keerukamaks ja seadmed peavad taluma suuremaid koormusi suurtes temperatuurivahemikes.

Siin tulebki mängu ennetav hooldus, mis aitab vältida ootamatuid rikkeid ja tagab seadmete töökindluse ka kõige raskemates oludes.

  • Ennetav hooldus tähendab seadmete ja masinate regulaarset kontrollimist ning hooldamist, et avastada ja ennetada rikkeid enne nende tekkimist. See hõlmab näiteks õlide, vedelike ja muude oluliste komponentide kontrollimist ning vajaduse korral nende vahetust.
  • Korraline hooldus on samuti oluline, kuid ennetav hooldus keskendub just potentsiaalsete probleemide varajasele avastamisele ja kõrvaldamisele.

Talvehooajaks valmistumine tähendab eriti hoolikat masinate õlide ja vedelike taseme ning seisukorra kontrollimist. Madalad temperatuurid ja rasked töötingimused koormavad seadmeid, mistõttu on oluline tagada, et kõik süsteemid töötaksid sujuvalt ja tõrgeteta – nii saate vältida ootamatuid rikkeid keset tööperioodi, säästes nii aega kui ka raha.

Kui teil on küsimusi hoolduse, remondi või talvise lisavarustuse kohta, võtke ühendust meie meistriga Andres Raag (+372 5669 7700, andres@prolift.ee). Andres aitab leida parimaid lahendusi teie seadmete töökindluse tagamiseks.

Lisaks – tööaega saab maksimeerida ka sõidukile funktsioone lisades, näiteks hüdraulika haagise veoks, sahk ja puistur maasturile või lisaotsikuid tõstukile.

Broneerige hooldus andres@prolift.ee või küsige lisavarustuse kohta info@prolift.ee.

Jaga seda postitust

Veel uudiseid

Leidsid võimaluse meiega koostööks?

Kui saame sinu elu paremaks teha oma seadmetega, siis võta meiega ühendust!